Yritys ja yhteystiedot

Pia Heinonen

Hoiva Mimosan tarina

Hoiva Mimosa syntyi 24.7.2018 Oriveden Eräslahdessa. Päätökseen tarvittiin vanhasta luopuminen, uuteen suostuminen sekä perheen tuki. Aloitin maaliskuussa 2018 Kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot Tampereella ja vuokrasin hoitotilan Nokialta. Toukokuussa luovuin 20 vuoden virasta ja hankin pätevyyden Brain relief hoitajaksi sekä psyykkiseksi valmentajaksi. Opiskelin vielä intialaista päähierontaa ja olen menossa huhtikuussa 2020 kuppauskurssille. Toistaiseksi alkuun laittamani ikäihmisten kotihoito ei ole käynnistynyt toivomallani tavalla ja Sanoste kuvapalveluyhteistyö on tauolla. Sairaanhoitajana haluan auttaa ikäihmisiä heidän kotona selviytymisessään. Uskon että tämän aika vielä tulee.

Olen harkinnut tarkkaan nimen yritykselleni. Kun elämässä on intohimoa ja rohkeutta niin sattuu ja tapahtuu. Mimosa on kukka, jonka lehdet sulkeutuvat kosketuksesta. Haluan olla tekemässä hyvää ja osallistua paranemisen ihmeisiin. Huonostivoivana ihminen jää kiinni sulkeutuessaan. Hoivan tarkoituksena on korjata, rentouttaa, valmentaa ja virkistää kehoa, mieltä ja mielikuvitusta kosketuksella. Oireet kertovat mitä tehdään, syyt tulevat esille ja niihin voidaan vaikuttaa hoitavilla menetelmillä parantaen tai helpotusta tuoden.

Läheisyys, erilaisuuden arvostaminen, kuuntelu ja ystävällisyys ovat Hoiva Mimosan vahvuuksia asiakaspalvelussa ja hoitotyössä. Kokemusten rehellinen jakaminen ja luottamuksen antama avoimuus antavat rohkeutta kulkea kohti ehyempää ja kivuttomampaa elämää.

Millainen kosketus liikuttaa sinua? Voit valita palveluista yhden, kaksi tai kaikki. Voit tarjota kokemuksen itsellesi, ystävälle tai sukulaiselle. Takaan, että lämmin tulee ja lähdet kevyempänä arkeen.

Pia Heinonen

Hoiva Mimosan toimitusjohtaja

tammikuussa 2020


Yhteystiedot

Osoite:

Yrittäjäkatu 24, 2 krs. huone 10

37100 Nokia. Esteetön käynti hissillä.


Keikkatyöt:

Kuntokeskus Kuntokuume, Koulutie 15 Orivesi

Talviaisten koulu /Talo, Tiihalanniemi 161, Talviainen, Orivesi


Y-tunnus:

2928207-2


Tilinumero:

FI61 3939 0059 7396 80


Puhelin:

044-3302 264


Sähköposti:

pia.heinonen@hoivamimosa.com


Messenger:

m.me/hoivamimosa


Kartat

Yrittäjäkatu 24 , Nokia


Orivesi, Koulutie 15


Tiihalanniemi 161, Orivesi