Yritys ja yhteystiedot

HOIVA MIMOSA

Yrittäjäkatu 24, 2 krs. huone 10

37100 Nokia.

Esteetön käynti hissillä.


VOIMAN KAUPPA

Härkikuja 2 , huone 14

39100 Hämeenkyrö

(PM musiikki ja ohjelma OY)Y-tunnus:

2928207-2


Tilinumero:

FI61 3939 0059 7396 80


maksutavat;

käteinen, kortti ja lasku


Puhelin:

044-3302 264


Sähköposti:

pia.heinonen@hoivamimosa.com


facebook:

http://www.facebook@hoivamimosa

twitter:

@piaheinonen3


Messenger:

m.me/hoivamimosaHoiva Mimosan tarina

YRITYKSEN SYNTYMÄ

Hoiva Mimosa syntyi 24.7.2018 Oriveden Eräslahdessa. Päätökseen tarvittiin vanhasta luopuminen, uuteen suostuminen sekä perheen tuki. Aloitin maaliskuussa 2018 kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot Tampereella ja vuokrasin samanaikaisesti harjoitushoitoihin tilan Nokialta. Toukokuussa luovuin 20 vuoden seurakuntavirasta. Hankin pätevyyden Brain relief hoitajaksi sekä psyykkiseksi valmentajaksi. Opiskelin vielä intialaista päähierontaa ja kävin syksyllä 2020 kuivakuppauskurssin. Opiskelen tällähetkellä perinnesaunottajankoulutuksessa.

Jo 2018 alkamani ikäihmisten ALV vapaa kotihoitopalvelu Nokialla käynnistyi vasta keväällä 2020. SOTEosuuskunta Pirkamaan kanssa tekemääni kotikäynti yhteistyö jäi pois tammikuussa 2021 kun erosin puolisostani. En vieraile enää säännöllisesti Orivedellä. Sanoste kuvapalveluyhteistyön aloitin uudelleen kirjoituskurssien myötä huhtikuussa 2020, mutta kun ko. yritys ajautui konkurssiin syksyllä aloin tehdä seniorikerhoja verkossa syksyn ajan yksityisesti. Kävin myös ennen koronaa pitämässä seniorikerhoja livenä hoivakodeissa.

Yritykseni tarjoaa jäsenkorjauksia kivuista kärsiville, rentoutuksia stressatuille ja kotihoitoa nokialaisille ikäihmisille.

YRITYKSEN ARVOT

Kun elämässä on intohimoa ja rohkeutta niin sattuu ja tapahtuu. Mimosa on kukka, jonka lehdet sulkeutuvat kosketuksesta. Haluan olla tekemässä hyvää ja osallistua paranemisen ihmeisiin. Huonosti voivana ihminen jää kiinni sulkeutuessaan. Hoivan tarkoituksena on korjata, rentouttaa, valmentaa ja virkistää kehoa, mieltä ja mielikuvitusta kosketuksella. Oireet kertovat mitä tehdään, syyt tulevat esille ja niihin voidaan vaikuttaa hoitavilla menetelmillä parantaen tai helpotusta tuoden.

Läheisyys, erilaisuuden arvostaminen, kuuntelu ja ystävällisyys ovat Hoiva Mimosan vahvuuksia asiakaspalvelussa ja hoitotyössä. Kokemusten rehellinen jakaminen ja luottamuksen antama avoimuus antavat rohkeutta kulkea kohti ehyempää ja kivuttomampaa elämää.

Millainen kosketus liikuttaa sinua? Voit valita palveluista yhden, kaksi tai kaikki. Voit tarjota kokemuksen itsellesi, ystävälle tai sukulaiselle. Takaan, että lämmin tulee ja lähdet kevyempänä arkeen.

Pia Heinonen

perinnehoitava sairaanhoitaja

Hoiva Mimosan toimitusjohtaja

helmikuussa 2021