Yritystiedot

HOIVA MIMOSA

osoite : Yrittäjäkatu 24, 2 krs. huone 10

37100 Nokia. Esteetön sisäänkäynti hissillä.  


Tiedustelut ja varaukset :

gsm. 044-3302 264  Hoiva Mimosa 

pia.heinonen@hoivamimosa.com



PM musiikki ja ohjelma OY

VOIMAN KAUPPA

Härkikuja 2 , huone 14

39100 Hämeenkyrö


Nokia Art 24 Galleria

Yrittäjäkatu 24 , 2 krs. huone 9

37100 Nokia

Y-tunnus: 3243183-3 

Tilinumero: FI49 4503 0010 7209 55


Tiedustelut ja varaukset 

gsm . 050-5567 672 Galleria ja Voiman kauppa

mariamosaiikki@gmail.com


maksutavat;

kortti SUMUP, KÄTEINEN ja lasku


facebook:

www.facebook.com/hoivamimosa/


twitter:

@piaheinonen3


Messenger: 

m.me/hoivamimosa


Yrittäjäkatu 24  , Nokia

Kartat

Hoiva Mimosan tarina

YRITYKSEN SYNTYMÄ

Hoiva Mimosa syntyi 24.7.2018 Oriveden Eräslahdessa. Päätökseen tarvittiin vanhasta luopuminen, uuteen suostuminen sekä perheen tuki. Aloitin maaliskuussa 2018 kalevalaisen jäsenkorjauksen opinnot Tampereella ja vuokrasin samanaikaisesti harjoitushoitoihin tilan Nokialta. Toukokuussa luovuin 20 vuoden seurakuntavirasta. Hankin pätevyyden Brain relief hoitajaksi sekä psyykkiseksi valmentajaksi. Opiskelin vielä intialaista päähierontaa ja kävin syksyllä 2020 kuivakuppauskurssin. Opiskelin perinnesaunottajankoulutuksessa. 

Jo 2018 alkamani ikäihmisten ALV vapaa kotihoitopalvelu Nokialla käynnistyi vasta keväällä 2020 asiakkaan myötä. SOTEosuuskunta Pirkamaan kanssa tekemääni kotikäynti yhteistyö jäi pois tammikuussa 2021 kun erosin puolisostani. En vieraile enää säännöllisesti Orivedellä. Sanoste kuvapalveluyhteistyön aloitin uudelleen kirjoituskurssien myötä huhtikuussa 2020, mutta kun ko. yritys ajautui konkurssiin syksyllä aloin tehdä seniorikerhoja verkossa syksyn ajan yksityisesti. Kävin myös ennen koronaa pitämässä seniorikerhoja livenä hoivakodeissa Orivedellä.

                       KASVUTARINA  JATKUU 

Nokialle muuton jälkeen alkoi todella tapahtua.  Minut valittiin sekä kunta ja srk  vaaleissa yhteisistä asoista päättäjäksi. Tapasin sydämeltään kauniin miehen. Parisuhde on antanut rohkeutta yrittää lisää ja laajemmin. Avasin Voiman kaupan Hämeenkyröön lokakuussa 2021 ja perustin samalla PM musiikki ja ohjelma OY.n.

Isänpäivänä 2022 Voiman kauppa laajeni ja avasin Nokia Art 24 Gallerian Hoiva Mimosan hoitotilan viereen.

Vuoden 2023 lopulla aloin taivaltaa yritysten kanssa jälleen yksin. Hoiva Mimosa antoi PMOY-lle hoitotyön ja jäi hiljaiselle tauolle. Y tunnus säilyy mutta yrityksessä ei ole liiketoimintaa. Ilolla toivotan tutut ja uudet asiakkaat asioimaan kanssani erilaisilla energioilla ja toivon tähdet silmäkulmissa. 

Yritykseni tarjoaa monipuolisesti kehon, mielen ja mielikuvituksen hyvää oloa ja tasapainoa.

YRITYKSEN ARVOT

Kun elämässä on intohimoa ja rohkeutta niin sattuu ja tapahtuu. Mimosa on kukka, jonka lehdet sulkeutuvat kosketuksesta. Haluan olla tekemässä hyvää ja osallistua paranemisen ihmeisiin. Huonosti voivana ihminen jää kiinni sulkeutuessaan. Hoivan tarkoituksena on korjata, rentouttaa, valmentaa ja virkistää kehoa, mieltä ja mielikuvitusta kosketuksella. Oireet kertovat mitä tehdään, syyt tulevat esille ja niihin voidaan vaikuttaa hoitavilla menetelmillä parantaen tai helpotusta tuoden.

Läheisyys, erilaisuuden arvostaminen, kuuntelu ja ystävällisyys ovat Hoiva Mimosan vahvuuksia asiakaspalvelussa ja hoitotyössä. Kokemusten rehellinen jakaminen ja luottamuksen antama avoimuus antavat rohkeutta kulkea kohti ehyempää ja kivuttomampaa elämää.

Millainen kosketus liikuttaa sinua? Voit valita palveluista yhden, kaksi tai kaikki. Voit tarjota kokemuksen itsellesi, ystävälle tai sukulaiselle. Takaan, että lämmin tulee ja lähdet kevyempänä arkeen. 

Pia Laaksonen

perinnehoitava sairaanhoitaja ja galleristi taiteilija

Hoiva Mimosan sekä PM musiikki ja ohjelma OY: n toimitusjohtaja

tammikuussa 2023