Ikäihmisten palvelut

Seniorikerho verkkovälitteisenä

Seniorikerho on ikäihmisille suunnattua päivätoimintaa etäyhteydellä. Osallistujat voivat lähettää etukäteen runoja tai toiveita palvelukerran aiheesta ohjaajalle. Seniorikerhossa syntyy keskustelu ohjaajan ja osallistujien kesken.

Kurssin hinta:20 € + alv. 24 %

Kurssin kesto ja rakenne: 30 minuutin seniorikerho rakentuu aina tietyn teeman ympärille, johon vaikuttaa myös osallistujilta saadut tekstit ja toiveet. Kurssi sisältää yhteensä kolme 30 minuutin kestoista etätapaamista.

Runojen ja toiveiden lähetys osoitteeseen: pia.heinonen@hoivamimosa.com tai puhelimitse puh. 0443302 264

Kurssi on tarkoitettu pienryhmille. Osallistujien välinen etäisyys toisistaan (väh. 2 m) tulee huomioida niin, että on järjestetty asianmukaiset tilat, jolloin toiminta on terveysviranomaisten ohjeiden mukaista.

Vuorovaikutus ja yksityisyydensuoja: Kuvapuheluyhteys mahdollistaa turvallisen ja mielekkään reaaliaikaisen palvelun, jossa ohjaaja näkee ja kuulee osallistujan. Osallistuja kuulee ja näkee ohjaajan.
Virikehetki

Ohjattu toiminnallinen keskusteluryhmä musiikin ja kirjallisuuden keinoin yhteisöihin, laitoksiin, palvelutaloihin, kerhoihin ja yhdistyksiin jne.

Kysy tarjous.

Varaa aika

Virikeellistä ja kuntouttavaa päivähoitoa ikäihmisille kotiin.

Sisältää keskustelua, lukemista, laulamista, ulkoilua ja kotijumppaa.

HINTA: 54 € / 60 min. alv 0 % , yksityinen palveluntuottaja Nokialla

Varaa aika pia.heinonen@hoivamimosa.com